Usluge

Naš stručan tim, opremljen najmodernijom mehanizacijom radi na unapređenju kvaliteta vašeg života, kako u sferi poslovanja, tako i na podizanju standarda obavljanja vaših svakodnevnih aktivnosti.

Telekomunikacije

Inovacije u svetu telekomunikacija nam konstanto nameću nove zahteve za usavršavanjem posla kojim se bavimo. Da li uspevamo da ispratimo nove trendove tržišta, ili ne, najbolje mogu da kažu, o nama, naši partneri. Stručan kadar i oprema koju posedujemo, pružaju nam mogućnost da od početka do kraja upravljamo svim fazama projekta razvoja telekomunikacione mreže- od planiranja, razvoja i projektovanja, do njegove realizacije, praćenja i analize.

Optička mreža

Optika je budućnost koja je već stigla kod nas! S’ ponosom možemo da kažemo da radimo na razvoju najsavremenijih optičkih telekomunikacionih mreža u Srbiji. Na teritoriji Novog Sada i šire svojim korisnicima nudimo kablovski i internet priključak preko mreže optičkih kablova i time pružimo najkvalitetnije servise iz naše ponude. Visoko sofisticirana oprema je garant pouzdanosti našeg sistema. Optika je sinonim za izuzetnu brzinu pristupa globalnim internet mrežama, što takođe utiče na kvalitet obavljanja svih vaših svakodnevnih obaveza.

IP infrastruktura

Klijentima po principu „ključ u ruke“ pružamo usluge i rešenja u različitim domenima IP mreža, uključujući dizajn, integraciju, održavanje i konsultantske usluge. Pokrivamo ceo portfolio Data centra, Enterprise, ISP i Mobilne IP infrastrukture, sa iskustvom u multi-vendor okruženjima. Svoje znanje i stručnost nudimo kako velikim operaterima, tako i korisnicima iz srednjeg i SOHO domena.

  • Projektovanje i konsalting
  • Dizajn
  • Instalacija, implementacija i integracija
  • Podrška i održavanje
  • Upravljački sistemi